tiistai 23. syyskuuta 2014

Operaatio vessan uudistus

Mä rakastan kokeilla kaikkea uutta ja mielelläni etsin suht halpoja ratkaisuja remontteihin. Pitkään on mielessä pyörinyt vessan remontointi ja nyt vihdoinkin päätin sen toteuttaa. Sysäyksen tähän antoi se että mulla on kaapissa pyörinyt jo pitkään purkki mustaa kaakelimaalia, jonka ostin joskus alesta innoissani ilman sen suurempaa tarvetta. Toisena syynä oli se että naapurilta sattui jäämään purkillinen valkoista maalia jonka he ystävällisesti möivät mulle sopuhintaan. Asiaa kyllä hieman auttoi sekin että meidän entiset kaakelit oli aivan hirveän väriset 
Eli tuumasta toimeen..... Ensin maalasin lattian. Se piti maalata kahteen kertaan että siitä tuli kiiltävä. 0.9 litran maalipurkki riitti tosi hyvin ja sain maalattua vielä patterinkin kertaalleen. Maalia on vielä hiukan jäljellä ja mietinkin että maalaan lattia varmaan vielä kerran niin varmasti kiiltää ja kestää.


 
Seuraavaksi oli vuorossa seinät. Valkoinen maali peitti hyvin ekallakin kerralla mutta tasaisen lopputuloksen saamiseksi maalasin ensin pensselillä ekan kerroksen ja sit telalla vielä päältä. 

                                                     
                                          Musta siitä tuli hieno! Mitä ootte mieltä?




Loppukuva valmiista vessasta tulee myöhemmin kunhan maali kuivuu ja vessa saa lopullisen sisustuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti