sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Retroaarteita

Värikäs on meidän juttu. 

Tässä muutamia väripilkkuja meiltä, joita on kotiin kerääntynyt vuosien varrella. Ihania vanhoja tavaroita jotka ilahduttavat ja ihastuttavat päivästä toiseen. Niinhän sanontakin menee että toisen romu on toisen aarre. 

Puutornit ja lp-levy, "kuka lohduttaisi nyytiä" ovat minun lapsuuden aarteitani. Tuota levyä on tullut kuunneltua paljon silloin kun olin pieni. Nyt se koristaa meidän pikku-marakattien huonetta. Odottaen että joskus vielä sitä päästäisiin kuuntelemaan. Kunhan vaan hommataan levysoitin ensin.


Tämä Ruotsalainen muovijakkara on toiminut yöpöytänä, ruokapöydän penkkinä ja nyt eteisen laskualustana. Käytännöllinen siis monella tapaa. Menisihän se vaikka suihkutilassakin jakkarana.


Meillä kodin sisustus noudattaa aika pitkälle kierrätysteemaa. Moni asia on kirpparilta hankittu ja me kierrätetään myös omia tavaroita paljon pois. Jokaisesta huoneesta voi löytää jotain, joka on vanhaa ja muualta kuin kaupasta uutena ostettu. Koska kumminkin innostun paljon monesta asiasta ja tyylistä, kodin sisustus on meillä melko vaihtuvaa ja elää koko ajan. Uusia löytöjä siis tehdään ja vanhoista luovutaan. Jotkin tavarat on kumminkin niitä mitkä pysyy aina mukana. 

Sarviksen majuri-hengarit on mun juttu, todella toimivat ja paksut ja niissä pysyy painavampikin takki.  Punainen leipälaatikko on väripilkku muuten mustavalkoisessa keittiössä ja vanha kuvaposti vuodelta 1955 kertoo seinällä siitä kuinka kesät oli ennen kuumempia. Mikä sinun aarteesi on? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti